Appeltaart, klei en glas

En het sleutelwoord is : bakken.
Afgelopen weekend appeltaart gebakken voor de familie. Tja het is alweer op…

Een paar weken geleden een workshop boetseren/ kleien gedaan met een paar dames.
Het was een gezellige dag en de resultaten waren erg goed. Aan het einde van de dag kregen we onze creaties niet mee naar huis omdat ze eerst gebakken moesten worden, voordat we ze een plekje in ons huis of tuin kunnen geven. Ondertussen heeft mijn Tante Bertha al een mooi plaatsje in de huiskamer gekregen.

Ook ben ik bezig geweest met het bakken van glas, of anders gezegd : glas fusen.
De schaal, waarvan ik ook een foto heb geplaatst, is eigenlijk wel een beetje “gebakken”.
Eerst heb ik van stroken glas een platte plaat gefused, hierna heb ik deze plaat laten zakken in een oude wok.

het laatste stukjeTante Bertha zit op de tweede rij 2de van links, met de zonnehoedde gebakken schaal

13 oktober 2013Lisette Martens

Reageer