De zomer komt er aan

De zomer komt er al weer aan. Ook al lijkt het er soms niet op als we naar buiten kijken. Op de cursussen is het al een stuk rustiger. Heel langzaam aan gaan steeds meer cursisten op vakantie of nemen een zomerstop en beginnen in september weer. Er zijn nog een aantal groepen die door gaan. Maar in augustus zal alles even stil liggen. Waarschijnlijk zullen de glas in lood cursussen weer starten halverwege september. Dit zal ik op de site vermelden en de cursisten worden hierover persoonlijk ingelicht.

De workshops voor glaskralenbranden gaan de hele zomer door. Wel graag van te voren even bellen voor een afspreek. Ik heb de laatste weken nieuwe materialen gekocht, dus er zijn weer meer mogelijkheden om mooi glaskralen te branden.

Maar ik heb ook wat nieuws! Een introductie workshop glas in lood. Tijdens deze workshop, die in overleg op verschillende dagen en dagdelen te boeken is, maak je een raam van ongeveer 17 cm bij 17 cm. De workshop duurt ongeveer 3 uur. Er zal dan natuurlijk ook gezorgd worden voor koffie/thee en wat lekkers. Naar de workshop ga je naar huis met je eerste zelf gemaakte glas in lood raam. De workshop kan al vanaf 1 persoon tot maximaal 5 personen.

Tot slot: op twee augustus zal ik samen met Annemie Boer (www.annemieboer.nl) op de kunstmarkt in Meppel staan. Het begint rond 11 uur en zal tot ongeveer 17.30 uur duren. Het zal leuk zijn als u langs komt om even te kijken.

07 juli 2012Lisette Martens

Reageer