Fijne feestdagen

Het is al een hele tijd geleden dat er wat gepost is, maar dat wil niet zeggen dat er niets gebeurd is.

Er zijn verschillende glaskralen branden workshops geweest. Door de deelnemers aan de workshop zijn er veel mooi glaskralen gemaakt. Zelf heb ik ook niet stilgezeten. Ik heb mijn collectie met kralen uitgebreid en ook verschillende nieuwe technieken geprobeerd.

Daarnaast heb ik nieuwe gereedschappen aangeschaft. Onder andere een hartjes stempel. Ook zijn er weer vele nieuwe kleuren toegevoegd aan het assortiment voor het maken van glaskralen.

Ook op het gebied van glas in lood zijn er ontwikkeling geweest. Op de cursussen zijn de laatste weken vooral veel kerststerren (ook 3 dimensionaal) , kerstbomen en kerstmannetjes gemaakt, meestal in tiffany. En cursisten hebben hun prachtige glas in lood projecten afgemaakt.

Deze week zijn er nog cursussen dan, is er 2 weken geen glas in lood cursus en beginnen we weer in het nieuwe jaar op 10 januari.

Er zijn nog wel workshops glaskralen branden. Men kan zich ook nog aanmelden voor een workshop. Voor het afhalen van materialen en/of gereedschappen kan men wel terecht. Verstandig is wel om van te voren even te bellen.

Fijne feestdagen en een creatief en glasrijk 2012.

23 december 2011Lisette Martens

Reageer