Nieuwe website online

Hier is het dan eindelijk: de nieuwe website. Ik ben zeer tevreden met het resultaat. Deze vernieuwde site van Glas in lood atelier Lisette Martens heeft even een fris nieuw kleurtje gekregen en oogt een stuk moderner. De site is ontworpen en ontwikkelt door Arjen Blokzijl.

Daarnaast zijn er een aantal punten toe gevoegd op de site. Er staan nu zowel foto’s van glaskralen als foto’s van glas in lood op. Een ander nieuw deel van de site gaat over het glaskralen branden.

Verder is er nu ook blog. Ik probeer met enige regelmaat een blog te schrijven met de huidige ontwikkelingen op het gebied van glas in lood, de glas in lood cursussen, de glaskralen branden workshop en het maken van eigen werk.

Ik wens jullie veel plezier op mijn nieuwe site, en hoop dat jullie er net zo van genieten als dat ik doe.

10 februari 2011Lisette Martens

Reageer