Vakantie & kunstmarkt in Meppel

De komende dagen zal ik druk bezig zijn met de voorbereidingen voor de kunstmarkt in de Woldstraat in Meppel. Ik zal nog wat kleine dingen maken en zal de keuze moeten maken wat ik mee ga nemen en wat niet. Grote glas in lood ramen ga ik niet mee nemen, maar wat kleine glas in lood/Tyffany werkstukjes: visjes, windlichten en tuinprikkers/ wappers neem ik natuurlijk wel mee. Ook neem ik een groot assortiment aan glaskralen mee. Veel losse kralen waar mensen zelf hun sieraden van kunnen maken, maar ook kettingen, wijnstoppers, kralen voor de Pandora, Trollbeads en oorbellen etc.

Vanaf 1 augustus zijn er geen glas in lood cursussen. Deze zullen halverwege september weer beginnen. Mochten jullie materiaal willen kopen, dan kan dat nog steeds. Graag voor de zekerheid wel even bellen van te voren.

29 juli 2012Lisette Martens

Reageer